Personvernerklæring for angsthjernen.no


Behandlingsansvarlig


Firma:   MARIT MORCH OLSEN

Eier:      Marit Morch Olsen

Org.nr:  926 072 382

e-post:   marit@angsthjernen.no


Personopplysninger

Personopplysningene som behandles:

  • Kontaktinformasjon (e-postadresse)

  • Cookies

Kontaktinformasjon oppgis av den enkelte direkte til behandlingsansvarlig via påmeldingsskjema til e-postliste på vår nettside.


For all informasjon og samtykke om cookies, se egen cookie-banner og cookie-ikon. Cookie-banneren dukker automatisk opp på skjermen når du bruker nettsiden for første gang. Du kan også når som helst finne informasjon og justere samtykke ved å trykke på det lille cookie-ikonet nederst i venstre hjørne på nettsiden.


Formål og grunnlag

Formålet med innhenting av kontaktinformasjon:

  • Levering av tjeneste (sende e-post via e-postlisten som du har meldt deg på)
  • Salg og markedsføring av våre produkter og tjenester og ev. samarbeidspartnere


Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er ditt samtykke.

 

Lagring og sletting av personopplysninger

Våre e-postløsninger leveres av one.com og Ubivox (hhv. e-post og e-postmarkedsføring/e-postliste), og all e-post lagres i deres webhosting-system


E-postliste: Du kan når som helst melde deg av e-postlista ved å trykke avmeldingslinken nederst i e-postene. Når man melder seg av e-postlista, dersom e-postadressen ikke lenger fungerer eller en mottaker ikke får bekreftet sitt abonnement på e-postlista, slettes mottakerens personopplysninger automatisk innen 14 dager.

 

Utlevering av personopplysninger

Personopplysningene utleveres ikke til andre utover leverandører av tjenester som nevnt i denne erklæringen.

 

Lovverk og rettigheter

Gjeldende lovverk er norsk lov, herunder Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).

Brukeren/kunden har rett til innsyn i egne personopplysninger, samt kreve retting, begrensning eller sletting av personopplysninger. Dersom du har innsigelser til vår behandling av personvern, har du anledning å klage til Datatilsynet. For mer informasjon om dette, se https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter.


Leverandører av tjenester

one.com: Behandlingsansvarlig benytter webhostingtjenester og e-posttjenester fra one.com. For one.com's personvernregler, se https://www.one.com/no/info/personvernpolitikk


Ubivox: Behandlingsansvarlig benytter e-postmarkedsføringstjenester fra Ubivox (via one.com).

For Ubivox` personvernregler, se https://www.ubivox.dk/jura/


Sist oppdatert: 03.08.2022